Dette skjer i derby-helgen

Vi går en spennende helg i vente, med Østfold-derby klokken 20:00 lørdag kveld som helgens høydepunkt. (Foto: Qwerty AS)

Annonse:

Lørdag klokken 20:00 er det avspark på Sarpsborg Stadion i lokalderbyet mellom Sarpsborg 08 og Fredrikstad Fotballklubb. Før kampen er det mye som skjer, og her får du oversikt og nyttig informasjon om hele helgen.

Oppladningen starter fredag

Allerede fredag starter oppladningen med «Grand Opening» av Værste Hangarn. Det blir en festaften med FFK-sanger, DJs, og Åges Danseband som vil sette stemningen når de setter i gang sin hitparade. Arrangementet har 18 års aldersgrense.

KJØP BILLETT

Oppladning fra kl. 12:00 lørdag

På kampdag, lørdag, starter oppladningen i Værste Hangarn allerede klokken 12:00. Her kommer det nykomponerte «FFK Husbandet» og setter stemningen før derbyet, og gjestevokalister som Eirikur, Bya og Kira kommer og sørger for å få stemningen opp. Det vil bli mulighet for å kjøpe supporterutstyr hele dagen. Bandet, supportersanger og masse annet moro vil foregå helt til vi går ut i bussene.

Gratis buss tur/retur & Corteo

Fra Hangarn går det 16 gratis busser som tar deg til og fra kampen. Bussene går fra Hangarn kl. 17:45 og ombordstigningen starter 17:30. Alle bussene kjører i kortesje fra Fredrikstad til destinasjonen.

Fra stedet hvor bussene parkerer og frem til Sarpsborg Stadion, vil alle FFK-fans gå i samlet flokk til stadion. Vi oppfordrer alle FFK-fans, også de som ikke kommer med buss å være med i Corteo. Den vil gå fra bussparkering mot stadion ca. Kl. 18.40.

Bussene går tilbake til Hangarn etter kampen og all avslipp av folk skjer der. Det er fortsatt noen få gratis buss billetter igjen, som du kan booke her.

BOKK BUSSBILLETT

Bånd for billett

Fra kl. 12:00 på lørdag kan du løse inn din kampbillett mot bånd i Hangarn, så du slipper å gjøre dette når du kommer til Sarpsborg, og vi får FFK-fansen raskere inn på tribunen. Dette gjelder for alle, både for de som kjører busser, og de som kommer seg frem på en annen måte. Hvis du ikke rekker å gjøre det i Fredrikstad, gjør du det som vanlig når du ankommer stadion, men da må du beregne å stå i kø.

Ikke billett – se kampen på Hangarn eller Saints

Det er mange som ikke klarte å skaffe seg billett til kampen, men fortvil ikke. I Værste Hangarn kan du se kampen direkte sammen med tusen andre FFK-fans. Dørene åpnes kl. 18:00, og vi anbefaler dere å være tidlig ute, for her kan det bli trangt om plassen. På Saints Bar ved Stadion vil de som vanlig sende kampen på alle sine skjermer både ute og inne.

Både på Saints og Hangarn er det gratis entre. På Hangarn er det 18 års aldersgrense, underårige må ha følge av foresatt.

Annonse fra Eliteserien: