Haris Juklo gir seg i FFK

Grunnet familiære årsaker velger Haris Juklo å gi seg som Sportslig administrativ leder i FFK, og returnerer til sin tidligere jobb som daglig leder i Kvik Halden.

Drøye 6 mnd. i jobben

Haris Juklo ble ansatt som Sportslig administrativ leder i FFK høsten 2023. Formelt startet han i arbeidet 1. januar, etter allerede å ha gjort en god innsats gjennom desember. Nå vender han tilbake til sin tidligere jobb som Daglig leder i Kvik Halden, som gjør at Halden-bosatte Juklo kommer nærmere familien og får en mer fleksibel hverdag. 

«Jeg ønsker først og fremst å takke alle i FFK for måten jeg har blitt tatt imot på og ikke minst for å ha fått sjansen til å jobbe i en Eliteserieklubb. FFK står midt opp i en ekstrem spennende reise med hele klubben, der jeg dessverre må hoppe av og ønske alle mennesker i og rundt klubben lykke til på veien mot større mål! Takk for meg. » Sier Haris Juklo

Veldig synd, men forståelig

For FFK betyr avgangen at en dyktig medarbeider må erstattes. Arbeidet med å finne en ny Sportslig administrativ leder starter med en gang.

«Haris hadde funnet seg godt til rette i oppgavene sine og på kort tid blitt en sentral medarbeider, derfor er det synd for oss at han takker for seg, samtidig som vi selvsagt har full forståelse for at familien kommer først og støtter han i beslutningen han har gjort. Vi ønsker Haris masse lykke til videre både som leder for samarbeidsklubben vår, Kvik Halden, og enda mer som far og familiemann. Vi går straks i gang med arbeidet for å finne en erstatter, og håper vi får på plass en dyktig person innen kort tid.» Avslutter Joacim Heier.  

Annonse fra Eliteserien: