Møter fjorårets serietoer i Allsvenskan

I morgen klokken 14:00 spiller FFK den siste treningskampen før Eliteseriekampene starter opp igjen i juli. Motstanderen er svenske Elfsborg og kampen vises på VGTV.

I morgen klokken 14:00 er det avspark på Borås Arena i det som blir den siste av to treningskamper før Eliteserien fortsetter for vår del. Motstander er fjorårets serietoer i Allsvenskan, IF Elfsborg.

Kampen vises på VGTV, og du finner lenken til sendingen her.

2x60 minutter

Kampen skulle i utgangspunktet spilles over tre omganger på 45 minutter hver. Grunnet at begge lag har litt færre spillere tilgjengelig enn først antatt, har vi blitt enige om å endre kampformatet til to omganger på 60 minutter.

Etter 45 minutter vil lagene ta et kvarters pause før det siste kvarteret av halvdelen spilles. Etter 60 minutter er det en liten pause på fem minutter før den andre halvdelen sparkes i gang. Også i andreomgang vil det bli et kvarter pause etter 45 minutter før resten av kampen spilles ferdig.

3-0-seier i vinter

Oppgjøret blir årets andre mellom lagene. På treningsleir i Portugal i vinter gikk vi seirende ut etter to scoringer av Brandur Hendriksson og en av Maï Traoré.

Brandur Hendriksson scoret to mål da FFK slo Elfsborg 3-0 i vinter.

Elfsborg, som kun var et par plussmål i målforskjellen unna Allsvenskan-gull i fjor, ligger hittil i år på 9. plass på tabellen. Flesteparten av poengene har blitt plukket på hjemmebane, der de har vunnet sine fire siste kamper før sommerpausen. Det er altså et sterkt hjemmelag vi skal opp mot.