Møter Sandefjord på bortebane

Like etter lunsj spiller FFK den første av to treningskamper før moroa starter for fullt igjen etter en kort pause i Eliteserien.

Møte nummer 3 i 2024

De to kystklubbene, plassert på hver sin side av Oslofjorden har allerede møtt hverandre to ganger i 2024. Det første møtet vant FFK med 2-0, i treningskamp på Fredrikstad Stadion rett i forkant av seriestart. Det andre møtet vant også FFK, også det i Fredrikstad, da de hvite og røde tok alle poengene etter en 1-0 seier i april. 

Fredag venter altså det tredje møtet for året, denne gangen i Sandefjord, på nylagte Jotun Arena, som byttet en sliten gressmatte til kunstgress denne våren. 

Noen står over

I den siste omgangen med fotball før Eliteserien gikk til EM-pause, måtte FFK klare seg uten Stray Molde, Kvile, Kjær, Bjartalid og Traore. Til dagens kamp er Stray Molde tilbake, mens Traore og Kvile er ventet i full trening over helgen. Fortsatt er det noe tid til Bjartalid og Kjær er klare for normal fotballtrening. 

Kampen mot Sandefjord er den første av to treningskamper før Eliteserien starter igjen, neste helg venter Elfsborg i Borås. Kampen mot Sandefjord kan du se på Fredriksstad Blad / Direktesport. Kampstart på Jotun Arena er 13:00. 

Jeg er Med 2024

Etter en drøy tredjedel av årets sesong ligger FFK pent plassert på en 3. plass i Eliteserien. Rundt oss finner vi flere av de økonomiske gigantene i Norsk fotball, med flere ganger ressursene til FFK. I tillegg har vi spilt oss til en kvartfinale i Norgesmesterskapet, den går på bortebane mot hovedstadslaget Vålerenga. En ev. semifinale er enten borte mot Stabæk eller hjemme mot KFUM. 

Vi ønsker å gi oss selv best mulige forutsetninger for å kjempe med de store hele veien ut i årets sesong, og frir derfor til vår fantastiske fotballby! 

Øremerkes til forsterkninger

Som alltid er årets "Jeg er med" aksjon rettet mot overgangsvinduet. Det åpner 17. juli og varer ut august. Alle kroner som kommer inn fra aksjonen øremerkes til spillerforsterkninger i sommer. 

«Ambisjon er å utnytte overgangsvinduet til å forsterke oss, samtidig er det en solid gjeng som spiller i hvitt og rødt om dagen, derfor er listen høy for å være kvalifisert til å komme til FFK. Økonomi er utvilsomt viktig når det kommer til spillerlogistikk, så vi er ekstremt glade for alle bidrag, vi lover å gjøre vårt beste for å utnytte hver krone til det maksimale!» Forteller Joacim Heier.

Kjøp en andel - vinn sesongkort for 2025-sesongen!

Nå kan du bidra både som privatperson eller bedrift, alle som bidrar med en andel eller flere, har mulighet til å vinne ett sesongkort for neste sesong. Vinneren trekkes når kampanjen er avsluttet!

Hvordan bidra?

Du bidrar ved å kjøpe en andel til kroner 100,-. Du kan selvsagt kjøpe så mange andeler du har lyst til. For hver andel man kjøper så legges det ett lodd i potten, som styrker dine vinnersjanser.

Det vil komme jevnlige oppdateringer på hvor mye som er samlet inn. 

Bidra som privatperson:
 
Vipps: 12460
Kontonummer: 1644.17.88189
Merk innbetalingen: "Jeg er med"

 

Foto: Qwerty AS

Annonse fra Eliteserien: