Hardt straffet

Jentene møtte et erfarent og godt Skeid lag i Trondalen, der «Giffarna» hadde lagt alt til rette for jentene våre mens stadion fortsatt er stengt.

Annonse:

Jentene åpner frisk og trykker på i presspillet, og gir eldre og fysisk tøffe Skeidspillere lite tid på ballen og viser at vi vil gjøre det tøft for de å få med poeng hjem. Jevnt og intenst og lite store sjanser, men litt ut av ingenting får Skeid en god skuddmulighet fra 16m og 0-1.

Jentene fortsetter bare videre og vi produserer noen store muligheter før det endelig løsner og Sara Reid kan trille inn 1-1 alene med keeper etter fine kombinasjoner i forkant. Til pause med 1-1, og håp om tre poeng mot serietoeren.

Etter pause leverer jentene årsbeste de første 20 minuttene. Intensitet, gode bevegelser og setter virkelig trykk på Skeid. Vi klarer dessverre ikke utnytte de store sjansene vi skaper i denne perioden, og Skeid spiser seg litt og litt inn i kampen. Skeid er bedre enn oss i det viktigste i fotball i denne kampen. På verste tidspunkt er de kliniske, og scorer på begge av sine to muligheter til da i andre omg. Rett etter får en Skeidspiller klokketreff og avgjør kampen. Vi fighter videre men må se oss slått 4-2, etter at Frida Torp reduserer med fem minutter igjen. En voksen kamp av de unge jentene våre, som viser enorm vilje og kampmoral. I dag satt også spillet i store deler av kampen, da er det tungt å sitte igjen med null poeng.