Poengdeling etter jevn kamp

Ottestad Ham Kam 2 gjestet stadion søndag kveld med et relativt ungt lag, men med spillere med mengder av kamper i første og andre divisjon. Våre unge jenter skulle følge opp en meget god Norway cup innsats i første kamp etter sommeroppholdet.

Annonse:

Jentene starter kampen godt. De stresser Ottestad og kommer til noen brukbare sjanser i starten av kampen. Det er to spillende og jevne lag som forsøker å tilrive seg initiativet. Ottestad vinner etter hvert en corner som skulle sende de i føringen på stadion. Det er aldri snakk om å deppe lenge, og vi fortsetter aggressivt i presset, og tilriver oss et spillemessig overtak utover i omgangen. Det er ikke ufortjent når Sara Reid blåser inn utligningen i krysset, etter en sterk defensiv jobb av Frida Torp, og deretter en silkemyk assist fra Olivia Brennhovd. En kandidat til årets mål.

Vi går til pause med 1-1. Andre omgang fortsetter med mye godt spill og vi er nære på ved flere anledninger. Ottestad er skumle på dødballer og har individuell kvalitet på enkeltspillere, som gjør at vi aldri kan miste konsentrasjonen. Vi pusher på for å få seiersmålet med noen farlige dødballer i sluttminuttene, men det blir til slutt poengdeling.

Jentene viser igjen en enorm lagmoral, og kan ta med seg en meget god prestasjon videre inn i en ny tøff treningsuke. PS: søndagens FFK lag hadde en snittalder på 16,5 år.