Vant første av tre cupfinaler

Det var kun seier som gjaldt for FFK kvinner torsdag kveld om plassen skal kunne berges.

Annonse:

Vi finner fasongen fra start, men litt nerver og høye skuldre preger oss litt i starten. Vi kommer inn i kampen og begynner å nærme oss et initiativ, da Brumunddal sin kant gjør en god prestasjon og forserer inn i boksen og finner spissen som styrer inn 0-1.

Moralen jentene viser etter kalddusjen er imponerende. Vi spiser oss inn i kampen og skaper mer og mer trykk mot Brumunddal sitt mål, og det er ikke ufortjent da Sara Reid dundrer inn utligningen.

Vi bruker pausen på å justere litt offensivt, men tar med oss det gode fra første omgang. Vi starter fantastisk og rader opp tre store muligheter uten å få uttelling. Vi er virkelig på hugget nå og jentene viser virkelig hvor stort potensiale de har i seg. Det var fortjent da Emilie Mareth serverer Marthe Augensen, som vakkert tar ned ballen, vender bort motstander og setter inn ledermålet.

Vi styrer det meste nå, og får betalt med et nytt mål da Sara Reid trer gjennom Sofia Skogh, som setter på turboen og fosser mot linja. Inne foran mål har Marthe satt fart og bryter foran keeper da innlegget fra Sofia kommer på første stolpe.

3-1 holder seg, Brumunddal får et indirekte frispark rett foran vårt mål og da var det virkelig kaos i boksen i noen sekunder, men jentene ofret alt og holder unna. Vi gjør en ny god kamp, men i motsetning til mot Skeid tar vi med oss poengene denne gang. Nå skal vi spille to nye cupfinaler, som vi skal gjøre alt i vår makt for å vinne.