Azets Insight forlenger samarbeidsavtalen.

Azets Insight blir samarbeidspartner i FFK også i 2022. De har forlenget sin avtale med klubben og vi ser frem til et godt samarbeid.

Annonse:

Azets regnskap
Azets Insight leverer tjenester og systemer innen regnskap, lønn og HR til både norske og utenlandske virksomheter. Virksomhet har eksistert i mange år, men Azets ble først et eget brand i 2016. 

Azets har alltid vært opptatt av automatisering av oppgaver for å levere effektive og presise tjenester til kundene, og legger stor vekt på å skape kundeløsninger med stor nytteverdi og som er enkle å ta i bruk. 

Forlenger og Partner Cup
Salgs- og Markedsleder Anders Østli er godt fornøyd med at Azets forlenger avtalen. Azets har vært en viktig samarbeidspartner til FFK i flere år og vi gleder oss stort over at de fortsetter som partnere også i 2022.
Som en del av avtalen arrangeres også Azets Partner Cup. Det er en fotballturnering for våre samarbeidspartnere. Det har blitt et veldig populært arrangement for våre partnere, og det er prestisje i hvem somgår seirened ut av turneringen.

- Azets Insight har vært en god samarbeidspartner i FFK i en årrekke, og samarbeidet stopper ikke med det første. Sesongen har kommet godt i gang, og det er fortsatt full fart her om dagen. Vi gleder oss til en innholdsrik sesong, og ikke minst, Azets Partner Cup sammen med Azets og våre andre partnere, avslutter Østli.

Vi gleder oss til et godt samarbeid med Azets denne sesongen. 

Sammen er vi sterke!

Annonse fra Eliteserien: