Billettinformasjon: Semifinale i NM

30. oktober møter vi KFUM på Fredrikstad Stadion til semifinale i NM Menn 2024. på under ett døgn ble det solgt 6000 billetter. (Foto: Qwerty AS)

Annonse:

Etter 120 lange minutter på Intility Arena ble det klart at vi er videre i NM. Morten Bjørlos frisparkmål i den første omgangen var det som sendte oss videre i cupen.

Onsdag 30. oktober skal vi spille semifinalen hjemme på Fredrikstad Stadion mot KFUM. Avspark er klokken 20:30.

FFK er klare for semifinale i NM etter gårsdagens seier over Vålerenga! (Foto: Qwerty AS)

Billettsalget åpner tirsdag klokken 12:00

Alle sesongkortholdere (inkludert Sørsia+ abonnenter) har forkjøpsrett på sine plasser til denne kampen, og vil motta en lenke på E-post/SMS for å innløse reservasjonen i morgen kl. 12:00. Sesongkortholderes sete er reservert frem til og med søndag 13. oktober, etter dette vil disse plassene bli frigjort.

Mottar du ikke e-post kan du ta kontakt med [email protected] så skal vi hjelpe deg.

De andre plassene på stadion blir lagt ut for salg i morgen, tirsdag 8. oktober, klokken 12:00.