Deilig helg i vente med både kamp og Månefestivalen

Til helgen ligger alt til rette for en folkefest i Fredrikstad. Både før og etter FFK – RBK er det nok av festligheter å velge mellom.

Annonse:

Fredrikstad Fotballklubb og Månefestivalen i Fredrikstad samarbeider for å gi hele vårt lokalsamfunn en fantastisk helg, med både musikkfestival og storkamp på Fredrikstad Stadion.

KJØP KAMPBILLETT

Fotball og festivalstemning

Lørdag klokken 18:00 er det avspark i storkampen mellom FFK og RBK på Fredrikstad Stadion, men allerede fra klokken 14:00 på kampdag kan du lade opp med aktiviteter i Månehagen.

I timene inn mot kampdag kan du nyte levende musikk fra scenene på festivalområdet i Gamlebyen og andre aktiviteter, før du når det nærmer seg kampstart kan ta Byferga mot Værste og Fredrikstad Stadion.

IMG_0069.jpg
Det blir fulle tribuner på Fredrikstad Stadion når Rosenborg kommer til byen på lørdag. (Foto: Harry Johansson)

Etter kampslutt kan du returnere til festivalområdet og få med deg både Motorpsycho og Dumdum Boys. Bli med på en dag fylt med fotball, festival og jubel!

KJØP FESTIVALBILLETTER

Tre dager med stemning

Det er ikke bare lørdag du kan kose deg med Månefestivalen. Festivalen starter torsdag, og har et spennende program alle tre dagene. Nyt fantastisk musikk fra ulike artister og delta i aktiviteter på festivalområdet. Se program og informasjon her.

425718412_940038880819382_4684590110399697807_n.jpg
Det kommer til å bli god stemning over tre dager på Månefestivalen.
Annonse fra Eliteserien: