Går for publikumsrekord mot Lillestrøm

Det finnes ingen kulere publikumsopplevelse enn Eliteseriefotball på et stappfullt Fredrikstad Stadion. Mot Lillestrøm 20. oktober skal vi mobilisere for å skape en skikkelig folkefest i Fredrikstad. (Foto: Qwerty AS)

Annonse:

Vår neste hjemmekamp er søndag 20. oktober. Da kommer Lillestrøm på besøk. Det blir en fotballkamp der mye som står på spill, mellom to lag som kjemper i hver sin ende av tabellen.

KJØP BILLETT

Vi skal mobilisere for å fylle Fredrikstad Stadion med 13 000 tilskuere, og skape den råeste publikumsopplevelsen på Stadion noensinne!

Senker billettprisene

For å gjøre dette mulig har vi fått stor støtte av Fredrikstads næringsliv, som bidrar med å subsidiere slik at vi kan senke alle billettene med 50,-. I tillegg er flere av våre samarbeidspartnere med på å kjøpe fri 500 billetter til barn og unge som spiller i våre samarbeidsklubber.

Sørsia mot Kanarifansen

At kampen har stor betydning merker vi allerede. Kanarifansen har allerede kjøpt 400 billetter på bortefeltet, og har signalisert at de kommer til å fylle sine plasser. At Sørsia blir fylt opp av både stående og sittende supportere er det ingen tvil om.

Vi ønsker å fylle hele Stadion 20. oktober, pluss litt til. (Foto: Qwerty AS)
Vi ønsker å fylle hele Stadion 20. oktober, pluss litt til. (Foto: Qwerty AS)

Vi har foreløpig ikke åpnet felt H og K på nordsiden, men disse feltene vil bli åpnet til enten bortesupportere eller våre fans, avhengig av hvem som selger flest billetter. Det lønner seg derfor å kjøpe billetter tidlig!

KJØP BILLETT

13 000?

Hvordan skal vi klare publikumsrekord lurer du kanskje på? Nåværende kapasitet på Fredrikstad Stadion er 12 504, men publikumsrekorden på Stadion er 12 565. Det tallet har vi nådd to ganger - en gang mot Sarpsborg 08 og en gang mot Vålerenga.

Mot Lillestrøm er vi i dialog med de nødvendige instansene for å få dispensasjon til å fylle stadion med 250 personer ekstra per kortside, altså øke kapasiteten med 500. Det betyr at vi går for 13 000 tilskuere på Stadion.

Klarer vi ny publikumsrekord den 20. oktober mot Lillestrøm?
Klarer vi ny publikumsrekord den 20. oktober mot Lillestrøm?
Annonse fra Eliteserien: