Hardt straffet mot Brann

Vi fikk det tøft i dagens Eliteserie-kamp på Fredrikstad Stadion. Gjestene fra Bergen straffet oss hardt. (Foto: NTB)

Annonse:

Det var et Europa-jagende Brann-lag som sto på motsatt banehalvdel på Fredrikstad Stadion i ettermiddag. Det var lenge en jevn og spennende kamp, men til slutt ble vi straffet hardt av et sterkt Brann-lag.

Skogvold fra start

De over 9000 rødhvite fremmøtte på tribunen fikk se FFKs nye spiss i aksjon fra start. 20-åringen Henrik Skogvold fikk tillit fra start.

Henrik Skogvold fikk sin debut på Fredrikstad Stadion. (Thomas Andersen / NTB)

Høy temperatur

Kampens innledning ble preget av tøffe dueller og høy temperatur. Brann hadde mest ballinnehav og avslutninger, men vi hadde god kontroll på det meste.

Etter knappe 40 minutter spilt testet Niklas Castro skuddfoten fra distanse. Castro fikk et godt treff, men Jonathan Fischer var med på notene og reddet pent.

Scoring rett før pause

Det så ut til å stå 0-0 på resultattavlen halvveis, men like før pause kom kampens første scoring. Sander Kartum kom inn fra høyrekanten og plasserte ballen i lengste hjørne bak en sjanseløs Fischer.

Med Kartums scoring gikk lagene til pause på stillingen 1-0 til Brann, og vi måtte ut å jage i andreomgang.

Muligheter etter pause

Etter hvilen hadde vi noen muligheter til å score mens det fortsatt kun var ett mål som skilte lagene. Både Daniel Eid og Mai Traore hadde store muligheter, men det ville seg ikke.

Maï Traoré fortviler etter en stor sjanse. (Foto: Thomas Andersen / NTB)

Hardt straffet

Da vi ikke omsatte våre muligheter ble vi straffet hardt i andre enden. Mads Sande la på til 2-0 for gjestene, og etter det var det gjort. Kveldens tredje og fjerde mål kom etter 80 og 83 minutter etter scoringer av henholdsvis Ulrik Mathisen og Bård Finne, og kampen endte dermed 4-0 i favør gjestene.

Haugesund borte neste

Første mulighet til å slå tilbake kommer på søndag, når vi skal bort til Haugesund og slå fra oss. Det blir vårt andre møte med tabelljumboen på kort tid, etter at vi slo dem 1-0 for kun få dager siden.

Neste hjemmekamp er lørdag 31. august. Da kommer Odd på besøk - laget vi slo 2-0 tidligere i vår.