OBOS gjør unntak for FFK: - Vi lytter til supporterne

Det ble umiddelbart et stort engasjement rundt fargevalg på hjemmedraktene når OBOS ble presentert som klubbens nye generalpartner før jul. OBOS og FFK lytter til supporternes ønsker og gjør nå endringer.

Annonse:

Reaksjonene har gått ut på at den blå OBOS-logoen «skjærer» med FFKs røde og hvite farger. I og med at blå-fargen gir uønskede assosiasjoner på hjemmedrakta blir logoen nå i en nøytral svart farge. 

Det er helt supert at avtalen vår med FFK har skapt så mye engasjement allerede. Vi forstår at vår blåfarge på den røde og hvite drakta kan minne litt for mye på rivalene lenger opp langs elva, og velger nå å lytte til supporterne. Derfor gir vi nå FFK et unntak slik at logoen vår blir svart på hjemmedraktene kommende sesong, sier sponsorsjef i OBOS, Rasmus Aarflot. 

Drakten i bakgrunnen skapte engasjement i Fredrikstad før jul. Nå forsvinner all blåfarge fra drakten!
Drakten i bakgrunnen skapte engasjement i Fredrikstad før jul. Nå forsvinner all blåfarge fra drakten!

Den blå logoen skal benyttes både på 2. og 3. drakten, samt all annen OBOS-profilering på Stadion. 

Vi er veldig glade for at OBOS har vært villige til å tilpasse logoen sin for at draktene våre skal se best mulig ut. Vi synes at vi nå har funnet et design som er verdig Eliteserien, sier kommersiell leder i Fredrikstad, Espen Østerhaug. 

Avtalen med OBOS sikrer OBOS-medlemmer gunstig rabatt på kampbilletter. I tillegg vil OBOS bidra til aktiviteter som OBOS Jentedag, OBOS Camp og OBOS Miniliga. 

*NB - bildet i toppen av artikkelen er kun en skisse og ikke den endelige Eliteseriedrakten.

Vil du oppleve FFK i Eliteserien i 2024? Kjøp sesongkort HER!

Annonse fra Eliteserien: