Øker billettfondet til rekordforsøket

Takket være støtte fra både Fredrikstad Fotballklubb og Norsk Toppfotball sine samarbeidspartnere øker vi billettfondet til rekordforsøket mot Lillestrøm! (Foto: Qwerty AS)

Annonse:

Til hver eneste hjemmekamp har vi gjennom billettfondet mulighet til å dele ut 100 billetter til fotballinteresserte som av ulike årsaker ikke har mulighet til å kjøpe billetter på Fredrikstad Stadion. 

Når vi førstkommende søndag skal forsøke å sette publikumsrekord på Fredrikstad Stadion har vi gjennom støtte fra våre og Norsk Toppfotball sine samarbeidspartnere fått muligheten til å doble antall billetter som deles ut gjennom fondet.

Over 10 000 billetter er solgt til søndagens rekordforsøk! Målet er 13 000 besøkende. (Foto: Qwerty AS)
Over 10 000 billetter er solgt til søndagens rekordforsøk! Målet er 13 000 besøkende. (Foto: Qwerty AS)

Hvordan søke? 

For å få innvilget billetter fra FFKs billettfond må man sende inn en enkel søknad (se nederst i denne saken). Det eneste vi trenger er en kort begrunnelse på hvorfor man søker og hvem man søker på vegne av.

Privatpersoner kan søke om billetter til seg selv og sin familie eller på vegne av andre man mener fortjener gratisbillett til Fredrikstad Stadion. Det er også mulig for organisasjoner og lag å søke om billetter fra billettfondet.

Annonse fra Eliteserien: