Thomas Johnsen takker for seg etter sesongen

G19 og rekruttrener Thomas Johnsen har vært i FFK i 6 år og har nå bestemt seg for å søke nye utfordringer.

Annonse:

Gode resultater med rekruttene

Thomas kom inn som assistent på G19 i 2018 og hadde rollen i tre sesonger før han i 2021 ble ansatt på fulltid som hovedtrener G19. I 2023 har han også vært kampleder for rekruttlaget i 3.divisjon. Under disse årene har Thomas vært delaktig i opprykk til 3.divisjon med B-laget og til Interkrets med G19, og nå senest seriemester i Interkrets G19.

Rekruttlaget har de siste årene prestert godt i 3. divisjon og vært inne blant Norges 10 beste rekruttlag i 2021, 2022 og i år. Dette med som regel svært unge lag, ofte med kun juniorspillere. 

Utviklingssjef Magnus Pettersen takker Thomas Johnsen for innsatsen.

"Thomas er en faglig sterk trener som er flink med mennesker. Han har bidratt til å heve nivået på spillerne i Utviklingsavdelingen de siste årene og har bidratt til gode resultater med G19 og B-laget. Jeg jobbet selv sammen med Thomas som trener på G19 i noen år og har masse gode minner fra den perioden. Jeg vil takke Thomas for jobben han har gjort for klubben og ønsker han lykke til videre med nye utfordringer." Forteller Pettersen. 

Thomas selv ser tilbake på årene i FFK med en god følelse og ser nå frem til nye utfordringer.

"Jeg vil takke FFK for 6 flotte år. Jeg har fått venner for livet i FFK og har lært masse om både meg selv og fotball. Vemodig at det er over, men samtidig går jeg ut med en god følelse. Takk til spillere, foreldre, kolleger og lykke til videre." Avslutter Thomas Johnsen. 

Annonse fra Eliteserien: